Villkor

KÖPVILLKOR
Hos Lilla Lagret Interiör är alla ordrar välkomna, stora som små. Vi skickar inom Sverige, Danmark och Finland. För att handla i webbutiken måste du vara 18 år fyllda.
Alla priser visas inklusive moms.

BETALNINGSSÄTT
Hos oss handlar du tryggt och säkert med Payson, antingen med faktura (en fakturaavgift tillkommer på 19kr) eller kortbetalning. Du kan också välja bankgiro om så önskas, jag skickar då varorna så fort jag ser att betalningen kommit in. Vi erbjuder även swish-betalning för er som önskar det. Viktigt är då att ni anger ert ordernummer som meddelande. Vid betalning med bankgiro och swish har du 7 dagar på dig från och med beställningsdatumet att betala din order, har ingen betalning registrerats efter 7 dagar så raderas ordern.

FRAKT OCH LEVERANS
Vi har fraktavtal med DHL och upphämtning av paket sker på tisdagar och torsdagar. Detta innebär att lägger du en order på en fredag så skickas den tisdagen därefter. Leverans till Danmark och Finland kan ta några dagar extra.
Frakten är 69:- och skickas inom Sverige, Danmark och Finland.
Avhämtning går också bra om så önskas, välj då Hämta själv i kassan så kan ni hämta vid nästa öppettid, eller mejla mig så gör vi upp en annan dag/tid som passar oss båda.

ORDERBEKRÄFTELSE
Det skickas automatiskt ut en orderbekräftelse till dig när beställningen är genomförd, om det inte kommer någon bekräftelse kontaktar du info@lillalagretinterior.se. Var noga med att ange rätt mejladress.

ÅNGERRÄTT OCH BYTE
Du som kund har 14 dagars ångerrätt enligt konsumentköplagen, om du väljer att returnera är det du som kund som står för returfrakten. Varan ska skickas tillbaka oanvänd, oskadad och i originalförpackning. Mejla ALLTID info@lillalagretinterior.se innan du returnerar något. Vi löser EJ ut retur som skickas ofrankerade, ej fullfrankerade eller mot postförskott.
Notera att vi inte har möjlighet att åka och hämta ut retur som skickas rekommenderat eftersom det då hamnar på utlämningsställe. Beloppet betalas sedan tillbaka när vi mottagit returen och sett att allt är helt.
Vid byte står kunden för frakten.
Ångerrätten gäller inte REA-varor.

REKLAMMATION
Om varan är skadad ska den returneras till Lilla Lagret Interiör inom 14 dagar. Kontakta alltid mig innan du returnerar något. Jag skickar dig en ny vara och du får givetvis ersättning för dina utlägg. Om varan utgått får du pengarna tillbaka om du inte vill byta mot något annat.
Om varan skulle vara transportskadad ska du alltid ta kort på det skadade och mejla mig på info@lillalagretinterior.se.

OUTLÖSTA PAKET
Om paketet inte hämtas ut debiteras du som kund en avgift på 400kr som motsvarar expideringskostnader.
DHL låter paketet ligga kvar 14 dagar på utlämningsstället, innan det går i retur. Om paketet inte hämtats ut inom de 14 dagarna går paketet tillbaka till Lilla Lagret Interiör enligt DHLs avtal.

PERSONUPPGIFTER
Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

ÖVRIGT
Samtliga bilder i webbutiken får inte kopieras eller lånas utan mitt godkännande.
Ha gärna i åtanke att många utav de produkter jag säljer har en naturlig patina och därför kan en viss variation i färgerna förekomma.
Lilla Lagret Interiör finns både på Facebook och Instagram, gå gärna in och följ för att få information om nyheter, erbjudanden och inte minst inspiration.