Leverantörer

AFFARI
Affari startades 1998 med visionen om att erbjuda sina kunder vackra saker i spännande material, och till ett fördelaktigt pris. Deras huvudkontor och showroom ligger i Osby.
Affari erbjuder det mesta av det bästa inom inredning. De räknas idag som en av sveriges största grossister inom heminredning.
IB LAURSEN
Ib Laursen är ett danskt familjeföretag som startade med en liten möbelaffär 1972 av Ib Laursen och hans fru Tove. De är nu en av Scandinaviums största heminredningsleverantör. Sortimentet går i klassisk nordisk stil och design och de erbjuder allt ifrån porslin till alla tänkbara inredningsdetaljer.
PR HOME
PR Home grundades 1983 men erbjöd då bild och ram till sina kunder, idag ligger deras tyngdpunkt på hembelysning. De har ett underbart sortiment av belysning som jag noga valt ut till mitt sortiment. Jag älskar deras design på lampor och val av material, det rejäla tunga och lite råa.
GRAFITGRÅ
Grafitgrå är ett företag som jag av en slump hamnade hos när jag letade leverantörer till Lilla Lagret. Jag fastnade direkt för deras mix i sortimentet med ull och betong, mjukt och hårt. De står för modern inredning som går i gråskala och även det naturliga materialet. Jag hoppas ni kommer gilla Grafitgrås snygga produkter lika mycket som jag gör!
RIF DESIGN
Rif design är ett företag med inspiration från Marocko. Sortimentets genomsyras av den marockanska keramiken som är vackra handgjorda föremål för hemmet. Rif design arbetar inte med massproduktion av en enda produkt, utan varje produkt är ett unikt hantverk.
MAJAS COTTAGE
Jag är stolt över att få vara återförsäljare av Majas lyktor.
Tillsammans kan vi göra skillnad i kampen mot cancer. Genom att köpa en lykta från Majas Cottage är du med och skänker 50% av lyktans pris till Barncancerfonden, en otroligt god och fin idé. Det kommer två kollektioner per år och varje kollektion görs i begränsad upplaga, vilket gör lyktorna än mer unika. Var med i kampen mot cancer!
OLSON & JENSEN
WIKHOLM FORM
A LOT DECORATION 
TINE K
BERGS POTTER
NICLAC VAHÈ