INREDINGSTJÄNSTER

I N R E D N I N G S T J Ä N S T E R
Jag hjälper till att inreda ditt hem om du kört fast. Det är lätt att fastna i gamla vanor och mönster. Jag hjälper dig att hitta potentialen i hemmet. Att se rummen, möblerna och sakerna i ett nytt perspektiv kräver oftast inga stora inköp. Det kan räcka med några få detaljer eller bara svänga om i möbleringen.

R Å D G I V N I N G
Rådgivning är till för den som vill ha hjälp med inspiration och tips på förändring. Kanske du behöver få hjälp att tänka om med möblering av ett rum, eller ljussättning för att skapa harmoni? Hur går det till då? Först träffs vi och har ett inspirationsmöte. Vi går igenom hemmet och jag bildar mig en uppfattning om vad ni tycker om och vilka funktioner ni vill ha, vad ni är nöjda respektive missnöjda med i ert hem. Därefter går vi igenom vad som är aktuellt för just er, och ni får tips, råd och idéer vad som passar ert hem. 1595:-

I N R E D A
Om ni väljer att ta fortsatt hjälp genom hela processen så är jag med er från början till slut. Det kan vara hjälp med färgsättning, möblering eller kanske ni vill ha hjälp att hitta en röd tråd genom hela er bostad. Jag hjälper er sätta samman ny konstellation av möbler och interiör om ni så önskar. 595:- i timmen.